Shtëpia e ëndrrave, realitet apo mit?

Pyetjet 1 milionëdollarëshe janë tunduese.  Kush nuk e do një shtëpizë të ëmbël ku të jetosh si në ëndrra pa e trazuar shumë shpirtin e kuletën?

Ja pra në këto situata je pa përgjigje, por ka gjithmonë një zgjidhje; investoni me zgjuarësi! I gjithë sekreti është të blini shtëpinë me një pozicion të favorshëm duke i dhënë vetes mundësinë ta keni dritën e diellit shoqëruese të mirë gjatë ditës dhe me një pamje bujare të horizontit. Nëse doni të luani me dimensionet dhe ta ftoni për më shumë ndriçimin e diellit, pasqyrat e mëdha janë një zgjidhje që i afrohet gjenialitetit të mjeshtrave të arredimit.

Shtëpia e ëndrrave i ngjan oazit të relaksit e qetësisë. Mirëseardhja e parë të ndihet sapo hap derën dhe ngarkesat e ditës të lihen jashtë.

Ngjyrat, motivet, ajri, energjia mbushin bukur hapësirat për ta përjetuar gjithçka sipas shijeve të tua. Gjelbërimi nuk ka shumë kosto, madje të kthen pas shumëfishin e përkushtimit, me oksigjen dhe një estetikë delikate.

Psikologjia jonë është plotësisht e dorëzuar para ngjyrave. Ato na fusin në kurthe duke na e ngritur vetëdijen në stade më të larta kërkesash e pretendimesh. Ngjyra e preferuar është grepi që na lidh me kujtimet pozitive të së shkuarës si për të na zhvendosur në kohë.

Shtëpitë i bëjnë të bukura zërat e gumëzhitjet e njerëzve. Gjeni të duhurit e gëzojuni qoshkut tuaj të preferuar, sot, nesër e gjithmonë, duke mos i bërë llogaritë vetëm me laps, po edhe me zemër!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *