Puna

Po kërkon punë? Mëso “hilet” e intervistës!

Të kërkosh punë është një mjeshtëri më vete. Përballja e parë me punëdhënësin është intervista. Që të mos ju duket ‘gogol’, thjesht ju duhet të kapni thelbin; Përqëndrim! Për të patur një “Po!”, mjafton të zotëroni “artin” e të shprehurit qartë të asaj që synoni dhe pritshmëritë (mundësisht mos dilni tek paga që me fjalinë …

Po kërkon punë? Mëso “hilet” e intervistës! Read More »

Keni nevojë për staf? Ja si ta reklamoni pozicionin e punës

Ndër sfidat më të mëdha që kompanitë hasin është punësimi i stafit cilësor. Një punonjës i zoti është i pazëvendësueshëm e tepër i rëndësishëm për një biznes. Prej 25 vitesh, Çelësi ka lehtësuar procesin e punësimit për punëdhënësit dhe për punëmarrësit dhe përfaqëson një objekt thuajse ikonik të kërkimit për punë (apo shtëpi). Nëse punonjësit janë të rëndësishëm për ju, siç …

Keni nevojë për staf? Ja si ta reklamoni pozicionin e punës Read More »

Je pa punë prej kohësh? 10 arsyet kryesore përse punëdhënësit nuk të zgjedhin

“Punë, punë, natë e ditë, që të shohim pakëz dritë!” Për Naim Frashërin e për gjithsecilin prej nesh, puna përfaqëson një aspekt të rëndësishëm të jetës sonë. Ndonjëherë procesi i punësimit mund të jetë “zemër-thyes”. Prej kompanisë në kompani, nga intervista në intervistë, pa ditur rezultatet e tyre, kjo situatë mund të bëhet stresuese për …

Je pa punë prej kohësh? 10 arsyet kryesore përse punëdhënësit nuk të zgjedhin Read More »