E keni parë rubrikën e re të Çelësit? Me qindra njoftime të publikuara çdo ditë, përzgjedhim më interesantet për ju. Javën e kaluar, publikuam 5 shtëpitë më të vogla, 5 pozicionet më të larta dhe 5 shtëpitë më të mëdha. Ja 5 mobiljet që kërkuan me ngulm studentët këtë javë:bibliotekë, krevat, etj.

Dollap me 3 kanata

Ja 5 mobiljet më të blera nga studentët këtë javë bibliotekë dollap

Dollap me 3 kanata dhe pasqyre, 12.000 leke. Për më shumë informacion, klikoni linkun e dollapit këtu.

Kredencë me pasqyrë

Ja 5 mobiljet më të blera nga studentët këtë javë bibliotekë kredence

Kredencë me pasqyrë ne gjendje shume te mire. Material druri dhe metalike.

Për më shumë informacion, klikoni linkun e kredencës këtu.

Krevat trecerekësh

Ja 5 mobiljet më të blera nga studentët këtë javë bibliotekë krevat

 

Krevat trecerekësh me dyshek 130×200 cm, 15000 lekë. Për më shumë informacion, klikoni linkun e krevatit këtu.

Tavolinë mermeri

Ja 5 mobiljet më të blera nga studentët këtë javë bibliotekë tavoline

Tavolinë Metalike me syprine mermeri, 4900 lekë. Për më shumë informacion, klikoni linkun e tavolinës këtu.

Bibliotekë këndore

Ja 5 mobiljet më të blera nga studentët këtë javë bibliotekë

Bibliotekë këndore me kapak bojeqielli, material melamine.  Për më shumë informacion, klikoni linkun e bibliotekës këtu.