Prej 1999, fillimisht nëpërmjet Çelësit të Tiranës e më pas Çelësit të Biznesit dhe portalit të parë www.yellowpagesalbania.com, ne kemi ndërtuar një platformë-urë komunikimi unike ndërmjet konsumatorit dhe biznesit, duke integruar standardet dhe teknologjinë më të avancuar të çdo momenti.

Ne sjellim zgjidhjet optimale për 3 pritshmëritë thelbësore të çdo biznesi:

  • Rritje të rezultateve të biznesit nëpërmjet ndërveprimit të drejtpërdrejtë me klientët e tu
  • Garantim i shikueshmërisë maksimale, njohjes cilësore nga klientët dhe mbulim të plotë të tregut të synuar
  • Identifikim, gjetje dhe kontaktim në kohë reale të klientëve, përmes të gjitha kanaleve të sotme të komunikimit

Yellow Pages Albania sjell risi në design, lehtësi përdorimi (UX) e fuksionalite të shtuara. Shpërble klientët ekzistues dhe tërhiq klientë të rinj çdo ditë!

Inovacionet ekskluzive të portalit të ri

  • Platforma e “KËRKIMIT DHE OFRIMIT TË PREVENTIVAVE” për të maksimizuar suksesin tënd në ndërveprimin e drejtpërdrejtë me klientët e tu konsumatorë apo biznese
  • Shërbimi “OFERTAT E JAVËS” për rezultate optimale në fushatat dhe iniciativat që ti ndërmerr për biznesin tënd gjatë gjithë vitit
  • Hapësira “VITRINA” dedikuar ekspozimit dhe promovimit të shërbimeve të tua

A është i komplikuar dhe i gjatë procesi i regjistrimit të biznesit? Aspak, kryhet në vetëm 4 hapa.

4 hapat e regjistrimit për biznesin tënd

  1. Kliko në këtë link për të parë skedën e biznesit tënd në Yellow Pages Albania
  2. Përditëso dhe pasuro të dhënat e biznesit tënd (duke shtuar informacion, foto, video dhe ofertat e tua)
  3. Dërgo konfirmimin duke shtypur butonin KONFIRMO brenda skedës tënde në portal
  4. Pasi jep konfirmimin, do të të pajisim me kredencialet e skedës së dedikuar biznesit tënd. Gati për sukses?

Ky është panairi më i madh online, me 110 mijë biznese që vizitohen nga mbi 300 mijë klientë çdo muaj, të cilët kërkojnë shërbime e oferta në tregun mbarëshqiptar. Tanimë kushton 30% më pak të arrini të gjithë këto konsumatorë të interesuar për biznese si i juaji.