Jemi të lumtur të njoftojmë ri-brandin e një prej agjencive më të njohura e të vjetra të marketingut. Prej 1998, Çelësi Media Group ofron zgjidhje për bizneset dhe konsumatorët. 

Ekspertiza jonë

Çelësi Communication dhe Imedia, këto 2 agjenci me eksperiencë shumëvjeçare, tanimë vijnë në një emër: IMEDIA part of CMG. 

Ekspertiza jonë bazohet veçanërisht në cilësinë e lartë të informacionit, shërbimeve dhe produkteve tona që mbulojnë komunikimet C2C, B2C e B2B. Ndër vite kemi pasur kënaqësinë të bashkëpunojmë me klientë si: Conad, Century 21, Raiffeisen Bank, Aza Electronics, Intersig etj. 

Shërbime dixhitale

Ofrojmë brand management dhe strategji marketingu për disa nga emrat më të njohur të tregut shqiptar, shërbime cilësore dhe inovative si:

  • Brand: Positioning, Identity, Architecture 
  • Web Design & Web Development 
  • Mobile App Development 
  • SEO 
  • Social Media Management 
  • Email Marketing 

Rebrand identity

imedia website rebrand

iMedia website rebrand

Lider në tregun shqiptar për realizimin e design fletëpalosjeve të produkteve, qindra kompani na besojnë konceptimin dhe realizimin e fletëpalosjeve të ofertave të tyre periodike.

Falë eksperiencës 20 vjeçare në treg ne bëjmë të mundur edhe realizimin e studimeve të ndryshme të tregut.  

Ky ribrandim na sjell në treg me një pamje, emër e website të ri, por me të njëjtin profesionalizëm.  

imedia

iMedia part of Çelësi Media Group, ofron konsulencë strategjike FALAS për bizneset, duke dhënë zgjidhje konkrete si të komunikojnë në mënyrë efikase produktet dhe shërbimet e tyre në hapësirën dixhitale. Gjithashtu përfitoni 50% skonto mbi çdo shërbim marketingu online të ofruar nga ne. Oferta e vlefshme deri më: dt. 15 Prill.

Përfitoni konsulencë falas mbi krijimin e një strategjie marketingu dixhital për biznesin tuaj: