E keni parë rubrikën e re të Çelësit? Me qindra njoftime të publikuara çdo ditë, përzgjedhim më interesantet për ju. Javën e kaluar, publikuam 5 shtëpitë më të vogla, 5 pozicionet më të larta dhe 5 shtëpitë më të mëdha e 5 mobiljet që kërkuan me ngulm studentët javën e kaluar. Ja produktet unike të javës.

Pikturë

produktet unike pikture tirane

Pikture me kornize, vetem 1200 leke. Për më shumë informacion, klikoni linkun e pikturës këtu.

Abazhur i bardhë vetëm 1000LAbazhur i bardhë vetëm 1000L produktet unike

Kredencë me pasqyrë ne gjendje shume te mire. Material druri dhe metalike.

Për më shumë informacion, klikoni linkun e abazhurit këtu.

Orë komedine për dhomë fëmijësh

ore komedine per dhome femijesh produktet unike

 

Orë komedine për dhomë fëmijësh, 800 lekë. Për më shumë informacion, klikoni linkun e orës këtu.

Kredencë me pasqyrë

Kredencë me pasqyrë produktet unike

Kredencë me pasqyrë ne gjendje shume te mire. Material druri dhe metalike. Për më shumë informacion, klikoni linkun e kredencës këtu.

Bolier liliput 15 litra

bolier liliput produktet unike

BOLIER LILIPUT DIANFLEX ne gjendje te mire, 15 litra, 2500 leke.  Për më shumë informacion, klikoni linkun e bolierit këtu.