E keni parë rubrikën e re të Çelësit? Me qindra njoftime të publikuara çdo ditë, përzgjedhim më interesantet për ju. Javën e kaluar, publikuam 5 shtëpitë më të vogla, 5 pozicionet më të larta dhe 5 shtëpitë më të mëdha e 5 makinat më të kërkuara. Ja produktet unike të javës- produkte të veçanta për shtëpinë tuaj!

BËRËSE BUKE TEFAL (edhe për bukë gluten-free)

BËRËSE BUKE TEFAL (edhe për bukë gluten-free)

Shitet bërëse buke Tefal. E RE. Me 12 programe automatike per buken dhe shumë gatime të tjera si:

  • brum për pica
  • makarona
  • ëmbëlsira
  • reçel.

3 programe gatimi glutenfree, Tiranë.

Për më shumë informacion, klikoni këtu.

Abazhur me 3 poca 6000 lekë

Abazhur me 3 poca 6000 lekë

ABAZHUR PER QOSHE DHOME me 3 poca. Për më shumë informacion, klikoni linkun e abazhurit këtu.

Pikturë origjinale

 

Pikturë origjinale

Pikturë origjinale me kornizë, 9500 lekë. Për më shumë informacion, klikoni linkun e pikturës këtu.

Pemë dekorative e punuar me dorë, me trung natyral

Pemë dekorative e punuar me dorë, me trung natyral

E punuar me dore, ne trung natyral dhe me lule artificiale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi
Për më shumë informacion, klikoni këtu.

☕ Set me filxhanë dhe ibrik në kuti

 Set me filxhanë dhe ibrik në kuti

 Set me filxhanë dhe ibrik në kuti, 2560 leke. Për më shumë informacion, klikoni këtu.