“Punë, punë, natë e ditë, që të shohim pakëz dritë”

Për Naim Frashërin e për gjithsecilin prej nesh, puna përfaqëson një aspekt të rëndësishëm të jetës sonë. Për karrieristët, ja 5 pozicionet e punës më të larta të javës.

Pozicione pune të larta

 1. HR Manager
 2. Sales Team Leader
 3. Dermatolog
 4. Përfaqësues Mjekësor
 5. Arkitekt/e.

HR Manager

G&H dialog kerkon te punesoje HR specialist (Burimet Njerezore), te:

 • mirembaje dhe te perditesoje kontratat e punetoreve
 • kerkoje talente te reja per te rekrutuar ne menyre proaktive
 • permbushe afatat e rekrutimit per projekte te ndryshme
 • pergatise reporte per mbledhje me bordin e drejtuesve
 • asistoje ne krijimin e procedurave te burimeve njerezore
 • perdore mjete dixhitale si Social media (Facebook, LinkedIn, Instagram, etj.) per te promovuar pozicione te reja pune, rekrutuar kandidate te rinj, etj.

Do te kene prioritet kandidatet qe:

 1. Aftesi te mira te gjuhes Gjermane
 2. Aftesi te mira ne menaxhimin e mediave sociale
 3. Kane experience pune
 4. Arsimi:Diplome Bachelor ose Master

Personat e interesuar për pozicionin të dërgojnë CV e tyre tek info@ghdialog.de. Për më shumë informacion, kliko linkun mbi emrin e pozicionit.

Sales Team Leader

4+ years working experience in sales and at least 2+ of supervisory experience.
Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Team Leader.
 • Ability to lead by example
 • Ability to inspire and motivate staff
 • Effective communication, presentation, influencing, and negotiation skills
 • Ability to make oral presentations and to work effectively
 • Team building Skills
 • Ability to analyze sales data. Analytical skills are required
 • Require high level of integrity and confidentiality
 • Valid driver’s license is required

If you have the qualifications listed above, we would love to hear from you. Send your CV by specifying the job title at: rekrutim@profesionisti.al.

Për më shumë informacion, kliko linkun mbi emrin e pozicionit.

Dermatolog/ Kirurg Plastik profesionist për klinikën Vatanmed me 15 degë nëpër botë

Klinika estetike Vatanmed me 15 degë nëpër botë PËR DEGËN E TIRANËS KËRKON TE PUNESOJE dermatolog. Page e kenaqshme, ofrohen kushte te mira pune.

Personat e interesuar për pozicionin të telefonojnë 0694496000. Për më shumë informacion, kliko linkun mbi emrin e pozicionit.

Përfaqësues mjekësor

Partners Pharma kërkon të punësojë përfaqësues, arsimi i lartë, gjuhë e huaj anglisht, njohuri e programeve kompjuterike Microsoft Office, kategori B makine, me ose pa eksperiencë, makine dhe telefon i paguar.

Personat e interesuar për pozicionin të dërgojnë CV e tyre tek info@partnerspharma.al. Për më shumë informacion, kliko linkun mbi emrin e pozicionit.

Arkitekt/e

Kompania Zbogo kërkon të punësojë arkitekt/e.

 • Arkitekt per zbatim Projekti ne Ndertim ne Tirane
 • Te kete njohuri ne fushen e zbatimit te projektit te ndertimeve civile
 • Pune vetem me kohe te plote

Personat e interesuar për pozicionin të dërgojnë CV e tyre te construction_zbogo@yahoo.com. Për më shumë informacion, kliko linkun mbi emrin e pozicionit.