Situata e krijuar nga Coronavirus, karantinimi dhe çdo limitim tjetër ka vendosur shumë individë e biznese në një situatë të vështirë.

Por kjo kohë ofron një mundësi unike, atë për t’i qëndruar pranë dhe zhvilluar stafin në karantinë nëpërmjet platformave online, si dhe punës në ekip remote nëpërmjet platformës së videokonferencave.

UniPro Balcan Academy ju propozon këto zgjidhje dhe risi.

Le të shohim 5 arsyet kyçe pse bizneset duhet të kenë platformë E-Learning dhe se si ajo ju ndihmon të zhvilloni stafin, monitoroni dhe krijoni një eksperiencë virtuale të personalizuar.

E-learning për bizneset

Me këtë platformë mund të:

 1. Menaxhosh online në mënyrën më efektive materialet e kurseve dhe trajnimeve për zhvillimin e stafit tënd.
 2. Krijosh një qendër virtuale ku stafi yt mund të mbidhet online për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë dhe kapacitetet e tyre për të rritur performancën dhe rezultatet.
 3. Monitorosh stafin në kohë reale për ecurinë e kurseve dhe trajnimeve të ndryshme online, për të matur njohuritë dhe aftësitë e fituara të çdo punonjësi.
 4. Krijosh stafit një eksperiencë të personalizuar me biznesin tënd, pasi e gjithë platforma do jetë e dedikuar për të promovuar imazhin dhe brandin e biznesit.
 5. Japësh akses stafit të ndjekin mbi 80 kurse online të dedikuar për zhvillimin e çdo departamenti biznesi.

Mëso online nga shtëpia! Regjistrohu dhe përfito -50% zbritje për të gjitha paketat e abonimit mujor:➡️ https://bit.ly/33Ls2Wv.

Pjesa më e vështirë e të punuarit nga të shtëpia është komunikimi. Mungesa e platformave të duhura krijon probleme, vonesa, keqkuptime. Struktura të dedikuara për komunikimin mes stafit minimizojnë, në mos zhdukin këto probleme.

Videkonferenca HD, 100% të sigurta

Prezantimin e SkyMeeting ofron disa avantazhe dhe zgjidhje profesionale komunikimi për stafin e biznesit tuaj.

 • Platforma e re e videokonferencave 100% e bazuar në Cloud dhe siguri të plotë
 • Videokonferenca në grup në HD
 • Takime virtuale ballë për ballë dhe mundësi për të ndarë cdo dokument, prezantim, imazh, video etj. Screen sharing gjithashtu!
 • Sesione informuese, trajnime, kurse në klasa virtuale
 • Evente e webinar deri në 1000 pjesëtarë
 • Live streaming direkt nga platforma në Facebook dhe Youtube
 • Sondazhe në kohë reale
 • Branding i personalizuar bazuar në paletën e markës suaj
 • I suportuar në browser dhe mobile në celular

Në Itali kjo platformë është zgjedhur nga emra si: McDonalds, Raiffeisen, Fujifilm etj. Na kontaktoni këtu për të mësuar më shumë.

Nga platforma ELearning tek videokonferencat SkyMeeting, këto janë dy mënyrat që ne ju sugjerojmë për ti ofruar më të mirën punonjësve tuaj, duke pasur një strukturë solide dhe në këto kohë të pasigurta.

 

Ky artikull është publikuar fillimisht tek UniPro Balkan Academy