Ja disa nga makinat e shitura në kohë rekord me ndihmën e Çelësit këtë Tetor

Ja disa nga makinat e shitura në kohë rekord me ndihmën e Çelësit këtë Tetor

Makina e parë është krijuar në vitin 1886 nga vetë Karl Benz, nga është emërtuar Mercedes Benz, por makinat nuk u futën masivisht në treg deri në shekullin XX nga Henry Ford. Shoqëria ka ecur shumë prej krijimit të kësaj metode transporti të avancuar, e cila është tashmë pjesë e pandashme e jetës sonë së përditshme.

Një nga kategoritë më të suksesshme tek Çelësi është pikërisht shitblerja e makinave, motorrëve e automjeteve të tjera.

Ne shqiptarët përmendemi shpesh si fansa të Benz-it.; përveç tyre, zbuloni më poshtë makinat e shitura në kohë rekord këtë Tetor me ndihmën e Çelësit.

Makinat e shitura këtë Tetor te Çelësi

Jemi të nderuar që na zgjidhni.

Të qenit zgjedhja juaj e parë, na obligon të vijojmë të jemi edhe zgjidhja juaj më e mirë!

Shih të gjitha makinat më të kërkuara këtu

About The Author

Alberta Kamenica

Çdo ditë, çdokush është në kërkim të një zgjidhjeje, në përpjekje për të plotësuar një nevojë, në ndjekje të një dëshire apo një ëndrre… Një adresë, një numër telefoni, një fjalë e vetme sa simbolike aq edhe konkrete, janë shndërruar prej mbi 22 vitesh në një ikonë dhe pikë referimi mbarëkombëtare. Shumë prej nesh janë rritur duke parë gazetat e verdha në duart e prindërve tanë e më pas në vetë tonat teksa kërkonim shtëpi, punë, makinë apo shumëçka tjeter. Ç’FJALË, Ç’EMËR TJETËR MUND TË NA VIJË NDËRMEND PËRVEÇSE ÇELËSI?! Miliona njoftime të botuara, miliona probleme të zgjidhura e dëshira të realizuara, në 22 vite platforma e Çelësit, me gazetën dhe portalin e saj, mbetet krahu i djathtë i shqiptarëve për shitblerjen dhe qiradhënien e pronave, për gjetjen e punës së shumëpritur, të makinës së dëshiruar, të çdo pajisjeje apo objekti të kerkuar dhe e plotësimit të çdo kërkese.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *