Ky artikull është publikuar fillimisht te Uni Pro Balkan Academy.

Shumë persona, dëshira për të pasur biznesin e tyre i ka shoqëruar prej vitesh. Por marrja e këtij rrugëtimi është një hap që vetëm më të guximshmit e ndërmarrin.

Ti mund të mësosh direkt nga ekspertët si të krijosh dhe zhvillosh një biznes të suksesshëm, që nga ideimi deri te menaxhimi i tij.

Platforma jonë Uni Pro Balkan Academy mundëson të mësosh nga trajnerët, pedagogët dhe ekspertët e fushës, për të zhvilluar njohuri e aftësi tepër të vlefshme për avancimin tënd profesional si entrepreneur.

A e kemi kursin e duhur për ty?

Aktualisht, kemi mbi 500 orë trajnime dhe mbi 100 kurse online të fushave dhe tematikave të ndryshme për zhvillimin profesional dhe personal, si:

  • Leadership & Aftësi Komunikuese (Soft Skills)
  • Marketing & PR (Strategji Marketingu Dixhital)
  • Biznes (Menaxhim, Design & IT, Zhvillim Webi & Kontenti)
  • Zhvillimi Personal & Stili i Jetesës

Ndryshe nga platformat e huaja, UniPro Balkan Academy është ideuar për trevat shqiptare, prandaj dhe kurset kanë titra në shqip në mënyrë që secili prej nesh të mundet të avancojë dhe të arrijë nivele botërore.

Kurset për entrepreneurs dhe për sipërmarrësit

Idea e të pasurit një biznes tonin të cilin mund ta drejtojmë si të dëshirojmë ngjan tepër tërheqëse, por shumë persona nuk konsiderojnë sfidat që vijnë me të pasurit biznes.

Investo te aftësitë e mëposhtme dhe ndërto një biznes të suksesshëm.

Marketing strategy

Marketingu dixhital, web copy dhe social media, nëse qëndrojnë të ndara nga pjesa tjetër e një brand-i, nuk arrijnë rezultatet e pritura. Mungon përbërësi kyç: strategjia.

Edhe pse bota e marketingut dixhital “rrotullohet shumë shpejt”, pra ndryshon në mënyrë konstante, ty nuk duhet të të mungojë një themel dhe një kalendar me eventet, postimet, ofertat, ngjarjet që do ndikojnë fushatat e tua dhe marketingun në përgjithësi.

Postimet dhe fushatat duhet të kenë një rrjedhë logjike dhe disa qëllime e objektiva të qarta që duhen arritur për t’u konsideruar të suksesshme.

Nuk është vetëm për “like” apo “follow”, por për një strategji fitimprurëse afatgjatë për të tërhequr klientë të rinj dhe mbajtur klientët besnikë.

Zbulo më shumë rreth kursit Marketing Strategy dhe nëse është i duhuri për ty këtu.

Zbulo më shumë rreth kursit Marketing Strategy dhe nëse është i duhuri për ty

Komunikimi i Integruar

Me anë të këtij kursi, do të perfeksionosh dinamikën e komunikimit tradicional dhe dixhital. Nëpërmjet studimit të mjeteve kryesore të komunikimit të integruar, do të mësosh si të krijosh një plan komunikues që të avancojë biznesin tënd.

Falë këtij kursi, do të mund të njohësh dhe të identifikosh dinamikat dhe elementët e fshehur të cilat janë baza e identitetit të një marke.

Mëso më shumë për rëndësinë e komunikimit duke lexuar Rast studimi: Apple, Brand Awareness & si t’i aplikoni këto mësime në biznesin tuaj.

Zbulo më shumë rreth kursit Komunikimi i Integruar dhe nëse është i duhuri për ty këtu.

Zbulo më shumë rreth kursit Komunikimi i Integruar dhe nëse është i duhuri për ty

Organizimi i eventeve

Të kuptosh dinamikat e organizimit të një eventi, llojet e eventeve, si dhe të analizosh dhe të zbatosh të gjithë fazat e eventit, janë mjetet e nevojshme për organizimin e një eventi të suksesshëm.

Publiku (klienti, furnizuesi, shtypi, etj.) duhet të jetë i përfshirë për të kuptuar në tërësi vlerat dhe veprimet të cilat ndërmerren nga biznesi, për ta mbështetur dhe zgjedhur atë.

Duke ditur si të paraqesësh në eventet e tua filozofinë e kompanisë, të produktit, të shërbimit dhe anën kulturore do të arrish të përfshish cilindo target grup të cilit po i referohesh.

Zbulo më shumë rreth kursit Organizimi i eventeve dhe nëse është i duhuri për ty këtu.

Zbulo më shumë rreth kursit Marketing Strategy dhe nëse është i duhuri për ty

Project Management

Një menaxher i mirë është një pikë shumë e rëndësishme e çdo strategjie dhe kompanie.

Menaxhimi i “deadlines”, klientëve dhe stafit mund të bëhet stresuese shumë shpejt nëse nuk ke disa “armë” të menaxhimit të projekteve në arsenalin tënd të aftësive.

Zbulo më shumë rreth kursit Project Management dhe nëse është i duhuri për ty këtu.

Zbulo më shumë rreth kursit Project Management dhe nëse është i duhuri për ty

Sekreti i një biznesi të suksesshëm

“A vision without a strategy remains an illusion.”

– Lee Bolman

Një vizion pa një strategji mbetet një iluzion. Idea jote e biznesit mund të jetë një nevojë për tregun dhe të pëlqehet e përdoret nga mijëra njerëz.

Por kjo nuk mund të ndodhë nëse nuk e implementon, nëse nuk ke një strategji për të mbështetur vizionin tënd.


Nëse ju pëlqeu kjo përmbledhje, mund t’ju pëlqejë artikulli Rëndësia e SEO: Optimizimi SEO & Teknikat më të përdorura dhe Sekretet e menaxhimit të kohës, ja 4 metoda për të rritur produktivitetin. Mundeni gjithashtu të na ndiqni në Facebook dhe Instagram.