Puna përfaqëson një aspekt të rëndësishëm të jetës sonë për secilin prej nesh. Për karrieristët, ja 5 pozicionet më të larta të javës.

Ja 5 pozicionet më të larta

Qendra Studimore për ÇESHTJET E GJEOPOLITIKES RAJONALE kërkon punonjës

Pozicionet më të Larta të Punës

Kerkohen te jene Studente me kohe te pjesshme dhe te plote, mundesisht studente te degeve: Gazetari dhe te profilit Politik, ekonomik dhe Investigativ

Për më shumë informacion, kliko këtu.

Inxhinier te Anion Shpk

Pozicionet më të Larta të Punës inxhinier

Zyre/zbatimi. Te perdori mire programet mikrosoft office, word, excel.Te perdori programin autocad. Me ekperience pune 3 vjet.Te dije gjuhen anglisht/greqisht/italisht.Te kete njohuri mbi materialet. Te interesuarit te dergojne CV -ne adresen E-mail. Për më shumë informacion, kliko këtu.

Mësues i gjuhës gjermane

Pozicionet më të Larta të Punës mesues

Qendra e gjuheve te huaja WEBSTER kërkon të punësojë mesues te gjuhes Gjermane! Paradite dhe pasdite

Për më shumë informacion, kliko këtu.

Asistente finance

Pozicionet më të Larta të Punës asistente finance

Të paktën një vite eksperiencë pune si asistent finance; Të ketë mbaruar studimet universitare, një nga degët e Fakultetit Ekonomik. Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office;programeve financiare vecanershit Alpha web;Të ketë njohuri të gjuhëve të huaja.

  • Kujdeset për cështjet administrative të zyrës;
  • Asiston në përgatitjen e dokumentacionit dhe materialeve të nevojshme;
  • Ben kontroll të përditshem të gjëndjes fizike të arkës dhe rakordon me gjëndjen sipas librit të arkës
  • Raporton për mbarëvajtjen e punës

Personat e interesuar mund te dergojne me e-mail nje CV ne adresen e email-it ose te kontaktojne ne numrin e telefonit nga ora 11.00 – 17.00 nga e hena ne te premte. Për më shumë informacion, kliko këtu.

NJOFTIM PER PROCEDURE PERZGJEDHJEJE PERSONEL VENDAS PER T’U PUNESUAR PRANE KOMPANISE ITALIANE KIREY GROUP

Pozicionet më të Larta të Punës inxhinier kontabilist

 

KONTABILIST/LLOGARITAR. Aftesite e kerkuara:- Diplomë në ekonomik ose të ketë mbaruar shkollën e mesme Teknike Ekonomike- Njohje shumë e mirë e gjuhës italiane- Njohje të mira të paketës MSOffice- Njohje të mira të Acrobat Reader- Njohje të mira në përdorimin e motorrëve të kërkimit në internet si: Chrome, InternetExplorerEksperienca:- Të ketë eksperiencë në callcenter në pozicionin e ose në administrim- Përbën avantazh eskperienca në rakordim (RIKONCILIM) të llogarive bankare CV, format europian në gjuhën italiane, duhet të dërgohet brenda datës 26 tetor 2020.

 Për më shumë informacion, kliko këtu.