iMedia part of Çelësi Media Group, agjenci marketingu 360° me 20 vite eksperiencë në treg vendos të solidarizohet me bizneset shqiptare në këtë moment të vështirë duke vënë në dispozicion tërë ekspertizën dhe profesionalizmin e saj. 
Në këto momente të vështira, është më e rëndësishme se kurrë t’i gjendemi pranë çdo biznesi e individi e të bëjmë çfarëdo që të mundemi për të ndihmuar!

Shërbimi Home Delivery

Prej ditës së sotme, bazuar në kërkesat e bizneseve partnere, ofrojmë mundësinë e Home Delivery!

Me një flotë të përbërë nga:

  • 6 furgonçina
  • 2 furgona
  • 3 motocikleta,

të cilat janë të pajisura me GPS për monitorim real-time të mjeteve, ne ju ofrojmë një zgjidhje optimale për dërgesat në shtëpi.

Mbi 20 vite eksperiencë në shpërndarje, klientët janë kompanitë retail më të mëdha në trevat shqiptare.

dëshironi të vazhdoni ti ofroni klientëve produktet e tyre të preferuara në komfortin e shtëpive të tyre? iMedia është zgjedhja e duhur.

Paketat e konsulencës dixhitale

Ofrojmë FALAS për bizneset konsulencë strategjike. Ofrojmë zgjidhje konkrete si të komunikoni në mënyrë efikase produktet dhe shërbimet tuaja në hapësirën dixhitale. Gjithashtu ofrojmë 50% skonto mbi çdo shërbim marketingu online të ofruar nga ne:
  • Social media
  • Web development
  • Email campaigns
  • Graphic design
  • Content creation
  • SMS & Viber campaigns
Bazuar në eksperiencën tonë dhe duke njohur mirë kërkesat e tregut, ne propozojmë 3 lloje paketash. Secila është e personalizuar, përshtatur për JU!

Skuadra jonë

Skuadra jonë përbëhet nga ekspertë të fushave të marketingut, konsulencës, design e programimit. Ky bashkim dinamik siguron që ju do të arrini të gjitha synimet tuaja të marketingut, shitjeve e njohjes së brand-it.

Kjo ekspertizë ofrohet falas në këto kohë të vështira për të shfaqur mirënjohjen dhe solidaritetin tonë ndaj të gjitha bizneseve shqiptare që na kanë zgjedhur ndër vite.

Konsulencë marketingu falas nga iMedia