Author: Gazeta Çelësi

Si të bëheni milioner

Njerëzit e suksesshëm nuk e ndërtuan pasurinë e tyre brenda natës apo nga rastësia. Ne ju sjellim një listë të rregullave që kanë ndihmuar njerëz shumë të suksesshëm për të arritur qëllimet e tyre: Kurseni për të investuar. Kërkoni mënyrën më të mirë për të investuar paratë tuaja. Diversifikohuni Mos pretendoni asnjëherë të jeni dikush tjetër Ndryshoni mendimin tuaj rreth parave Rrethojeni veten me njerëz të suksesshëm Mendoni për veten si një njeri i pasur Mosha është vetëm një...

Read More

Kryevepra elektrike

Koreja e Jugut vjen me një makinë të sofistikuar. Çatia transparente e kësaj makine, i jep asaj një pamje spektakolare. Kjo makinë e prodhuar nga Hyunday ka vend për 4 persona dhe një bagazh të bollshëm! Kjo makinë  mund të arrij nga 0 në 100 km/h për vetëm 3 sekonda....

Read More