Author: Gazeta Çelësi

Konsulent për shërbim klienti inbound në gjuhën italiane

Pse puna si konsulent inbound në Assist Digital është ideale? Mund të jetë e vështirë të zgjidhni vendin e përsosur të punës. Jo vetëm që puna duhet të jetë e përshtatshme për ju, por kultura e ndërmarrjes është po aq e rëndësishme. Ju kaloni rreth një të tretën e jetës suaj në punë! Kështu që ka kuptim të zgjidhni një mjedis pune ku ndiheni të kënaqur, të mbështetur dhe pjesë e një komuniteti. Kjo është pikërisht ajo çfarë ne ofrojmë për punjonjësit tanë. Ne jemi një ndërmarrje ndërkombëtare e specializuar në shërbimin ndaj klientit. Mes të tjerash, ne hartojmë,...

Read More

Arti sfidon pandeminë! Shpallen fituesit e Çmimeve “KULT” 2020!

Edhe pse në vështirësi për shkak të situatës së krijuar nga Covid-19, pas shpalljes së nominimeve, Akademia KULT arrin të kurorëzojë, ashtu si prej pesëmbëdhjetë vitesh rresht, edhe fituesit e edicionit të 16 të Çmimeve “KULT”, të vetmet çmime kombëtare vjetore që përfshijnë gjithë spektrin e artit dhe kulturës shqiptare. Juria e Nderit e Akademisë KULT, e përbërë nga 184 anëtarë, përmes një platforme online të krijuar enkas për Çmimet “KULT 2020”, ka bërë përzgjedhjen e saj mes qindra e qindra botimeve, shfaqjeve, ekspozitave, koncerteve e festivaleve të sjella përgjatë gjithë vitit 2019 duke nominuar fillimisht 6 artistët më të...

Read More

Së shpejti shpallen fituesit e Çmimeve “KULT”! Risitë në këtë vit të vështirë për të gjithë

Kjo periudhë e vitit, për 15 vite me radhë i dedikohej artistëve shqiptare. Akademia “KULT” edhe këtë herë, pavarësisht vështirësive në kohë pandemie, i ka kushtuar një rëndësi të veçantë prurjeve në botën e artit shqiptar. Në respekt të traditës 15-vjeçare të Çmimeve “KULT”, në këtë periudhë të vitit organizohej mbrëmja mbarëkulturore e mbarëkombëtare e shpalljes së nominimeve dhe fituesve. Misioni i Akademisë “KULT” për promovimin e vlerave artistike dhe kulturore më të arrira bëhet edhe më i domosdoshëm e kuptimplotë në kushtet kur jeta kulturore është thuajse e paralizuar dhe kur gjithçka tjetër, që nga pandemia, ekonomia e...

Read More

Si ta shesësh apo ta japësh shtëpinë tënde me qera brenda javës?

Po, po, është e mundur! Investimi për shtëpinë është ndër më të rëndësishmit që çdokush prej nesh bën në jetë, qoftë kur- investon për të bërë tënden shtëpinë strehë e fole të familjes dhe ëndrrave të tua, shet shtëpinë e parë për të blerë një më të përshtatshme për ty, investon në prona si një mënyrë mjaft interesante për të bërë biznes me to e për të nxjerrë të ardhura shtesë, merr një shtëpi me qera në pritje që një ditë të bëhesh zotëruesi i saj. Për t’i nxjerrë sa më shumë vlerë të shtuar investimeve më të rëndësishme...

Read More

Ja disa nga makinat e shitura në kohë rekord me ndihmën e Çelësit këtë Tetor

Makina e parë është krijuar në vitin 1886 nga vetë Karl Benz, nga është emërtuar Mercedes Benz, por makinat nuk u futën masivisht në treg deri në shekullin XX nga Henry Ford. Shoqëria ka ecur shumë prej krijimit të kësaj metode transporti të avancuar, e cila është tashmë pjesë e pandashme e jetës sonë së përditshme. Një nga kategoritë më të suksesshme tek Çelësi është pikërisht shitblerja e makinave, motorrëve e automjeteve të tjera. Ne shqiptarët përmendemi shpesh si fansa të Benz-it.; përveç tyre, zbuloni më poshtë makinat e shitura në kohë rekord këtë Tetor me ndihmën e Çelësit. Makinat...

Read More