Çfarë është shërbimi i DES për Menaxhimin e Pronës?

A doni të jepni pronën tuaj me qira fitimprurëse pa u shqetësuar për marrëdhëniet me qiramarrësit tuaj? Pronarë, na besoni ne për menaxhimin e pronës tuaj! Menaxherët e pronave në DES Menaxhim Prone ulin nivelin tuaj të stresit dhe ngarkesës së punës, duke u marrë drejtpërdrejt me perspektivën e pronës dhe qiramarrësit, duke i kursyer kohë pronarëve të pronave dhe duke i lehtësuar nga shqetësimet për marketingun, mbledhjen e qirasë, mirëmbajtjen në detaje dhe riparimet, duke iu përgjigjur kërkesave dhe ankesave të qiramarrësit si dhe vlerësimin e tij në sjelljen ndaj pronës. Përgjegjësitë tona kryesore ndaj pronarit të pronës...

Read More