Ekskluzive/ Bëhuni gati, çifti më i famshëm i karantinës do nxjerrë këngën e re dhe ja cila do jetë

Tani të gjithë e njohim çiftin më të famshëm të karantinës. Ata janë Ermira dhe Gjergji e u bënë të famshëm, pa u munduar fare, madje pa dëshirën e tyre, sepse në grupin e miqve në Whatsapp dërguan një këngë të cilën të gjithë e kishim dëgjuar, por asnjëherë në atë version. Kënga “Bananja” e Dashnor Dikos u bë HIT i ditëve të karantinës pasi Ermira dhe Gjergji e sollën në versionin e tyre me fjalët më të dëgjuara të ditëve të fundit, “koronavirus, karantinë, laj duart, doreza…”. Revista Kult në një intervistë ekskluzive me të dy, me shumë vështirësi...

Read More