Author: Delfina Hoxha

Nuk ka një kohë më të mirë për të mësuar një aftësi të re!

Në këto ditë të vështira, ti mund të mësosh direkt nga ekspertët si të arrish më shumë në jetë e biznes dhe si të zhvillosh aftësitë kryesore për të arritur sukses në fushën që TI dëshiron. Platforma jonë të mundëson të mësosh nga trajnerët, pedagogët dhe ekspertët e fushës, për të zhvilluar njohuri e aftësi tepër të vlefshme për avancimin tënd profesional e personal. Shumëllojshmëria e kurseve në platformë Aktualisht, kemi mbi 500 orë trajnime dhe mbi 100 kurse online të fushave dhe tematikave të ndryshme për zhvillimin profesional dhe personal, si: Leadership & Aftësi Komunikuese (Soft Skills) Marketing...

Read More

Platformat dhe mjetet e nevojshme për bizneset në kohën e COVID19

Situata e krijuar nga Coronavirus, karantinimi dhe çdo limitim tjetër ka vendosur shumë individë e biznese në një situatë të vështirë. Por kjo kohë ofron një mundësi unike, atë për t’i qëndruar pranë dhe zhvilluar stafin në karantinë nëpërmjet platformave online, si dhe punës në ekip remote nëpërmjet platformës së videokonferencave. UniPro Balcan Academy ju propozon këto zgjidhje dhe risi. Le të shohim 5 arsyet kyçe pse bizneset duhet të kenë platformë E-Learning dhe se si ajo ju ndihmon të zhvilloni stafin, monitoroni dhe krijoni një eksperiencë virtuale të personalizuar. E-learning për bizneset Me këtë platformë mund të: Menaxhosh...

Read More

Rast studimi: Apple, Brand Awareness & si ti aplikoni këto mësime në biznesin tuaj

Brand Awareness është niveli i njohjes që klientët kanë për kompaninë (brand-in). Pra, është mënyra se si ata na perceptojnë dhe se si brand-i ynë është pozicionuar në mendjet e tyre. Tanimë, me procesin e dixhitalizimit, përdorimin e marketingut online, përhapjen e rrjeteve sociale dhe nivelin e përgjithshëm të përfshirjes së teknologjisë në jetët e secilit prej nesh, brand awareness nuk limitohet më në njohjen e një marke në dyqan. Si funksionon brand awareness? Shërbimet apo bizneset që mbajnë (dhe investojnë) në rritjen e niveleve të brand awareness gjenerojnë më shumë shitje. Brand awareness inkurajon blerjet e herpashershme (repeat...

Read More

iMedia solidarizohet me bizneset shqiptare duke ofruar konsulencë strategjike FALAS

iMedia part of Çelësi Media Group, agjenci marketingu 360° me 20 vite eksperiencë në treg vendos të solidarizohet me bizneset shqiptare në këtë moment të vështirë duke vënë në dispozicion tërë ekspertizën dhe profesionalizmin e saj.  Në këto momente të vështira, është më e rëndësishme se kurrë t’i gjendemi pranë çdo biznesi e individi e të bëjmë çfarëdo që të mundemi për të ndihmuar! Shërbimi Home Delivery Prej ditës së sotme, bazuar në kërkesat e bizneseve partnere, ofrojmë mundësinë e Home Delivery! Me një flotë të përbërë nga: 6 furgonçina 2 furgona 3 motocikleta, të cilat janë të pajisura...

Read More

Reklamoni njoftimin tuaj falas para qindra mijëra vizitorëve të portalit

Çdo ditë, çdokush është në kërkim të një zgjidhjeje, në përpjekje për të plotësuar një nevojë, në ndjekje të një dëshire apo një ëndrre… Një adresë, një numër telefoni, një fjalë e vetme sa simbolike aq edhe konkrete, janë shndërruar prej mbi 22 vitesh në një ikonë dhe pikë referimi mbarëkombëtare. Shumë prej nesh janë rritur duke parë gazetat e verdha në duart e prindërve tanë e më pas në vetë tonat teksa kërkonim shtëpi, punë, makinë apo shumëçka tjeter. Ç’fjalë, ç’emër tjetër mund të na vijë ndërmend përveçse Çelësi?! Miliona njoftime të botuara, miliona probleme të zgjidhura e dëshira...

Read More