Author: Delfina Hoxha

Kurse kohë dhe rrit produktivitetin me nismën më të re të Çelësi Media Group

Prenotoj.al është një platformë gratis nëpërmjet së cilës ti mund të përzgjedhësh mes qindra shërbimeve dhe bizneseve për të prenotuar specialistin tënd të preferuar, në orën dhe ditën që dëshiron. Nuk ke më nevojë të ndjekësh tutorials në YouTube për të mësuar si të: presësh flokët e tua apo të partner-it/es kesh dhëmbë më të bardhë bësh maska fytyre me mjete rrethanore. Shumë prej nesh do dyndemi në dyert e dentistëve e parukiereve, duke rrezikuar kështu krijimin e rradhëve të gjata. Nëse karantina na imponoi qëndrimin online, pse mos ta përdorim këtë prakticitet për të bërë zgjedhjen më të...

Read More

Si të marrësh më të mirën nga karta jote e besnikërisë?

Nëse të pëlqen makeup apo nëse i pëlqen të dashurës tënde, shanset janë të larta që ke dëgjuar për Sephora. Sephora konsiderohet parajsa e “makeup lovers”, pasi ofron një përzgjedhje të përkryer të firmave më në zë dhe produkteve të kujdesit për veten. Programi i tyre i shpërblimeve numëron më shumë se 17 milionë përdorues besnikë! Klientët fitojnë shpërblime për çdo blerje. Ata mund të: përdorin pikët e mbledhura si para, përfitojnë ulje, blejnë gift cards për miqtë e tyre, fitojnë edicione të limituara produktesh. Si Sephora, por me 90+ biznese e shërbime, Karta Extra është risia që mundëson...

Read More

Psikologë, psikoterapistë dhe profesionistë të shëndetit mendor në Tiranë- YPA Sugjeron

Kjo është rubrika më e re e Yellow Pages Albania. Duke qenë direktoria më madhe e bizneseve dhe shërbimeve në Shqipëri, ju ofrojmë zgjidhjet që ju nevojiten në një faqe të vetme. E nisim me psikologët, terapistët, psikoterapistët, psikiatrët e profesionistët e tjerë të shëndetit mendor. Këto shërbime janë më të kërkuara se kurrë dhe disa nga takimet ofrohen dhe virtualisht. Për personat që vuajnë nga problemet e shëndetit mendor, por edhe për ata që thjesht duan të investojnë te vetja dhe të përmirësohen, gjithmonë e më shumë terapia është zgjedhja e parë. Të njohim më mirë veten dhe problemet tona...

Read More

Shtëpia e ëndrrave, më afër apo më larg se kurrë? Përgjigjen ekspertët imobiliarë

Shtëpia e ëndrrave, më afër apo më larg se kurrë? Distancimi social dhe karantimi gjatë Koronavirus kanë krijuar sfida të reja. Kjo situatë e vështirë ka ndikuar dhjetëra industri, qindra vendime e mijëra individë. Çfarë nënkupton kjo periudhë për shitblerjen e pronave, për qeramarrësit e qeradhënësit? Secili prej nesh mundet lehtësisht të sjellë ndër mend tërmetet e shtatorit e nëntorit e si ato literalisht e figurativisht shkundi themelet tona. Një ndër sektorët e prekur ishte dhe industria imobiliare, ku në Durrës shumë agjenci të pasurive të paluajtshme zgjodhën të ndalonin marketimin si dhe u pezulluan shumica e shitblerjeve. Këto “shkundje” sollën...

Read More