Author: Delfina Hoxha

4 Këshilla nga Burimet Njerëzore & Si Profesionisti Zgjodhi e Punësoi 4 Persona nga 1481 Aplikantë

“Po kërkon një punë me pagë ndër më konkurueset në treg, trajnime të vazhdueshme dhe një ambient pune tepër motivues? Mos kërko më gjatë! Agjencia e Rekrutimit Profesionisti po rekruton “Konsulentë Shitje” në emër të Klientit BlueMagic Group, themeluar në UK.  Nëse zotëron gjuhët Italiane dhe Angleze në nivel shumë të mirë dhe ke pasur eksperiencë të mëparshme në shitje ose call center, apliko! Dërgo CV te rekrutim@profesionisti.al ose kontakto: +355 68 208 1362.” Ky ishte në vija të përgjithshme teksti i krijuar nga skuadra e Agjencisë së Rekrutimit Profesionisti për të ngjallur interes tek punëmarrësit potencialë. Procesi ishte intensiv dhe i mbushur me të dhëna interesante dhe mësime,...

Read More

Do të hapësh biznesin tënd? Ja 4 kurset që çdo sipërmarrës duhet të ndjekë

Ky artikull është publikuar fillimisht te Uni Pro Balkan Academy. Shumë persona, dëshira për të pasur biznesin e tyre i ka shoqëruar prej vitesh. Por marrja e këtij rrugëtimi është një hap që vetëm më të guximshmit e ndërmarrin. Ti mund të mësosh direkt nga ekspertët si të krijosh dhe zhvillosh një biznes të suksesshëm, që nga ideimi deri te menaxhimi i tij. Platforma jonë Uni Pro Balkan Academy mundëson të mësosh nga trajnerët, pedagogët dhe ekspertët e fushës, për të zhvilluar njohuri e aftësi tepër të vlefshme për avancimin tënd profesional si entrepreneur. A e kemi kursin e duhur për ty? Aktualisht, kemi...

Read More

Sekretet e menaxhimit të kohës, ja 4 metoda për të rritur produktivitetin

Ky artikull është publikuar fillimisht te Prenotoj.al. A je zgjuar ndonjëherë në mëngjes e motivuar për të pasur një ditë produktive, por ky produktivitet mbeti ëndërr në sirtar? A ke dëshiruar të mjeshtërosh menaxhimin e kohës, por gjithmonë ke përfunduar i zënë në fund të ditës duke thënë “nesër, nesër”? Fatkeqësisht të gjithë e kemi përjetuar këtë. Menaxhimi i keq i kohës na limiton potencialin tonë dhe çfarë ne mund të arrijmë brenda një dite apo një jave. Sekretet e menaxhimit të kohës Vullneti nuk është i mjaftueshëm për të krijuar dhe mbajtur një rutinë produktive, prandaj duhet të planifikojmë. ‘What...

Read More

Destinacione Turistike që Duhet të Vizitosh në Shqipëri 2020

Ky artikull është publikuar fillimisht në InfoKult. Mediat japoneze i janë referuar Shqipërisë si një eksperiencë mahnitëse, me parqe, persona të kulturuar, e ku, sipas autorit, “Nëse jeni lodhur duke ecur, mund të porosisni një kafe ekspres ose një birrë në një kafene dhe të kënaqeni duke shikuar njerëzit që po kalojnë.” Shqipëria është një thesar i pazbuluar nga shumë të huaj e një destinacion “go-to” për turistë të tjerë, por për shumë vendas, është një opsion i dytë kur flasim për destinacione turistike dhe pushimet verore. Prej pandemisë dhe pamundësisë për të lëvizur, por edhe prej dëshirës për të rimëkëmbur...

Read More

Sa rëndësi ka diversiteti për Çelësi Media Group? Intervista në Monitor.al

Diversiteti dhe hendeku gjinor në Shqipëri, ndiqni intervistën e Brunilda Cano, Drejtoresha e Biznesit te Çelësi Media Group, për Revistën Monitor. Diversiteti, barazia gjinore dhe gjithëpërfshirja janë aspekte të rëndësishme sociale të cilat duhet të merren parasysh në punën e secilit institucion apo biznes. Studimet kanë treguar se promovimi i ketyre aspekteve kanë sjelle edhe përfitime ekonomike, si: Rritja e nivelit të kënaqësisë në punë e punonjësve. Ulja e nivelit të qarkullimit në punë e punonjësve. Moral më i lartë i punonjësve. Ulje e ndjeshme e problematikave ligjore. Mbi të gjitha, produktivitet më i lartë. Te Çelësi Media Group ne besojmë...

Read More