“Punë, punë, natë e ditë, që të shohim pakëz dritë”

Për Naim Frashërin e për gjithsecilin prej nesh, puna përfaqëson një aspekt të rëndësishëm të jetës sonë. Për karrieristët, ja 5 pozicionet më të larta të javës.

Ja 5 pozicionet më të larta

 1. Agjent shitjesh (Durrës)
 2. Agjent imobiliar
 3. Arkitekt/e
 4. Drejtor marketingu
 5. Financier

Agjent shitjesh (Durrës)

Agjent shitjesh (Durrës) Ja 5 pozicionet më të larta t

Firma Skealv kerkon te punesoje Agjent shitjesh (Durrës).

Per Produkte Ushqimore. Duhet te jete i pajisur me leje drejtimi. Te njohi mire anen e dokumentacionit dhe te jete i afte ne komunikim. Page e kenaqshme.
Prane njesise bashkiake Sukth, Durres.

Për më shumë informacion, kliko këtu.

AGJENT IMOBILIAR

Agjent imobiliar Ja 5 pozicionet më të larta

Cfare do te gjeni ne te A&S Consulting?Aktivitete dhe Trajnimet te vazhdueshme, per te sjell ne treg agjent profesionist dhe te pregatitur.Idete e reja, kreativiteti yt, aftesite e tua te komunikimit, dhe me e rendesishmja deshira jote per punen do te jene gjithmone te vlersuara nga Kompania.Sepse e tille eshte filozofia dhe vizioni I A&S Consullting

Cfare duhet te zoteroje kandidati?

 • Eksperience e meparshme ne kete fushe e preferueshme
 • Të gatshëm për të mësuar
 • Te afte per te punuar ne grup
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze dhe njohuri themelore të programeve të Zyrës
 • Individë që besojnë në vlerat njerëzore dhe në vlerat e biznesit si integriteti, morali,etika
 • Preferohen kandidate pa angazhime të tjera pune ose shkollore
 • Preferohet një Diplomë Universitare, por jo e domosdoshme

 

Promovim bazuar mbi produktivitetin, punen e vazhdueshme, ndjekjen e procesit dheprofesionalizmin e treguar. Ofrohet suport nga ekipi dhe kerkohet standart sherbimi tek klienti. Paga me te larta ne treg + bonuse te garantuara mbi tregun aktual. Mundesi karriere te palimituar. Paga me te larta ne treg + bonuse te garantuara mbi tregun aktual. Mundesi karriere te palimituar.

Për më shumë informacion, kliko këtu.

Arkitekt/e

Ja 5 pozicionet më të larta arkitekt

“ANA – KONSTRUKSION” shpk kërkon të punësojë arkitekt/e, minimumi 3 vite eksperience.

Për më shumë informacion, kliko këtu.

Drejtor marketingu

Ja 5 pozicionet më të larta drejtor marketingu

“ANA – KONSTRUKSION” shpk kërkon të punësojë drejtor marketingu.

Për më shumë informacion, kliko këtu.

Financie/e

financier Ja 5 pozicionet më të larta

 

Firme Private Kërkon të punësojë financier/e.

Te kete eksperiencë pune mbi 5 vjet
Të njohe programin Bilanc dhe gjithe spektrin e marredhenieve me zyren e Tetimeve, Punës, Bashkinë, etj.
 Për më shumë informacion, kliko këtu.