E keni parë rubrikën e re të Çelësit? Me qindra njoftime të publikuara çdo ditë, përzgjedhim më interesantet për ju. Javën e kaluar, publikuam 5 shtëpitë më të vogla, 5 pozicionet më të larta dhe 5 shtëpitë më të mëdha. Ja 5 mobiljet që kërkuan me ngulm studentët këtë javë.

KOMEDINE DRURI

KOMEDINE DRURI mobilje per studentët

Komedine druri me 4 sirtare, 3900 leke. Për më shumë informacion, klikoni këtu.

Etazher televizori

Etazher televizori I madh, me sergjena mobilje per studentët

Etazher televizori I madh, me sergjena. 27500 leke. Për më shumë informacion, klikoni këtu.

Krevat tek druri, me ristelaKrevat tek druri, me ristela mobilje per studentët

Krevat tek druri, me ristela, 7000 lekë. Për më shumë informacion, klikoni linkun e krevatit këtu.

Dollap me 4 kanata

Dollap me 4 kanata mobilje per studentët

Dollap me 4 kanata Ngjyre pana, 13000 lekë. Për më shumë informacion, klikoni linkun këtu.

Tavolinë ngrënie 3000L

Tavolinë ngrënie 3000L mobilje per studentët

Tavolinë ngrënie Material druri , katrore. Për më shumë informacion, klikoni këtu.