Nëse ju jeni duke planifikuar të arredoni nga fillimi dhomën e fëmijëve tuaj ose të bëni disa ndryshime në dhomën aktuale ne po ju ndihmojnë me disa ide konkrete:

 

Mënyra se si ju e arredoni dhomën e vajzës apo djalit tuaj ka një ndikim të jashtëzakonshëm te ata. Një dhomë e rehatshme dhe e dekoruar në detaje, me ngjyra dhe e ngrohtë i ndihmon edhe ata të jenë më të lumtur, të lexojnë apo luajnë rehat dhe ju nxit po ashtu imagjinatën. Për të nisur me hapin e parë të ndryshimeve që do të bëni zgjidhni ngjyrat e preferuara të tyre. Ju po ashtu, mund t’i përfshini edhe ata me dekorin duke zgjedhur së bashku objektet e tyre të preferuara, lodra, arusha, kukulla, jastëkët etj.

Një dhomë që ju kujton atyre përrallat e preferuara apo filmat e preferuar vizatimor është ideale për ta!

 

P.s Nëse ju jeni të interesuar për mobilje apo sende me çmime konkurruese në treg mund të vizitoni rubrikën “Gjithçka për shtëpinë” për të nisur me arredimin e shtëpisë tuaj.

Klikoni linkun:

https://www.gazetacelesi.al/njoftime-kerko/gjithck-per-shtepine.html