Të gjithë kemi ditë tonat që ndihemi me moral të rënë, të mërzitur e të stresuar nga përditshmëria jonë.

Këto janë disa prej shprehjeve më të njohura që janë motivuese për këdo:

“Rruga te suksesi dhe rruga drejt dështimit janë pothuajse e njëjta gjë.”-Colin Davis

“Mundësitë nuk ndodhin, ne i krijojmë.”-Chris Grosser.

“Kam zbuluar se sa më shumë punoj, aq më shumë fat kam.”- Thomas Jefferson.

“Njerëzit e suksesshëm bëjnë atë që njerëzit e pasukseshëm nuk bëjnë. Mos uro që të ishte më e lehtë, uro që ti të ishe më i mirë.”- Jim Rohn.

“Mos u bëj një njeri suksesi, bëhu një njeri vlerash.”- Albert Einstein

“Sukses do të thotë të kalosh nga dështimi në dështim pa e humbur entuziazmin.”- Winston Churchill

“Ata që janë aq të çmedur sa mendojnë se do të ndryshojnë botë, ata e bëjnë.”-Anonim.

“Sukseset më të mëdha nuk ndodhin brenda natës, kërkojnë kohë.”- Steve Jobs

“E vetmja mënyrë për të filluar është të heqësh dorë nga të folurit dhe të fillosh ta bësh.”- Walt Disney

“Nëse me të vërtetë do të bësh diçka do ta gjesh mënyrën. Nëse jo do të gjesh një justifikim.” -Jim Rohn

“Shumë nga dështimet në jetë ndodhin nga njerëz që u dorëzuan duke mos ditur se sa pranë suksesit ishin.” -Thomas Edison

“I vetmi vend ku sukesi vjen përpara punës është vetëm në fjalor.”- Vidal Sassoon