McLaren 600 LT do të shfaqet neser gjatë organizimit automobilistik në Pebble Beach.

Kjo super makinë është bazuar në modelin 570S, por i ka 90 kilogramë më pak, ndërsa makina me 3.0-litra V8 prodhon 592 kuajfuqi. Me çmim fillestar prej 240 dollarëve, të blerit e një modeli 600LT është një eksperiencë e veçantë, sepse i përket një edicionit të limituar.

Modeli 600LT është i fundit në linjën e McLaren, që është shumë më i lehtë se të tjerat dhe i fokusuar në pistë garash. Për një kohë të gjatë, prodhuesi britanik McLaren, ka dhënë detaje të ndryshme, ndërsa e ka prezantuar para se të prezantohet zyrtarisht të dielën.