LG V40 do të rivalizojë Iphone për vitin 2018

LG V40 do të rivalizojë Iphone për vitin 2018

Thuhet se  V40 do të ketë teknologji të “njohjes së fytyrës 3D”, një “kamera të trefishtë” të fuqishme (20MP, 16MP, dhe 13MP respektivisht), dhe një raport 90% ekran-trup. LG V40 ThinQ, pajisja e re e serisë V, do të jetë vazhdim i lëshimit të mëparshëm të 2018 të kompanisë, LG G7 ThinQ.

Me risitë e reja mund të mos jetë Samsung apo Google që sfidojnë epërsinë e iPhone në krye të udhëzuesit më të mirë dhe më prestigjoz për telefona, por kjo markë e re Android që po del nga fusha e majtë. Telefoni i ri LG duket sikur do të jetë një sfidues i vërtetë për iPhone-in e ri.

Zyrtari i lartë LG Lee Myung-bak ka deklaruar se krijuesi ishte “duke u përgatitur për të nisur [V40] në fillim të tetorit. Na mbeten thjesht të presim zyrtarizimin sa më parë.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *