Thuhet se Samsung po përgatitet për të nisur telefonin e tyre të ardhshëm, Galaxy S10, në tre madhësi të ndryshme në 2019.  Ne do të mund të shohim S10 të vijë në versionet 5.8 inç, 6.1 inç dhe 6.4 inç.

Dy pajisjet më të mëdha janë planifikuar që të marrin një lexues tejzanor në ekran të gjurmëve të gishtave, duke u përpjekur të vendosë sensor në panelin e pasmë për të akomoduar Ekranin Infinity të Galaxy. Modeli më i vogël, ndërkohë, do të marrë një lexues të gjurmëve të gishtave anash. Ky lajm është në përputhje me një raport të mëparshëm nga priza koreane The Bell rreth karakteristikave të sigurisë të S10.

Modelet S10 do të vijnë me tri kamera, si dhe një kamerë 3D në pjesën e përparme për njohjen e fytyrës. Kjo mund t’i japë Samsung-it një shans për të rrëzuar Huawei-in nga pikëpamja e imazhit, ku P20 Pro mban aktualisht kurorën me tri kamera.