Month: July 2018

Tani mund të xhironi video të ngadalësuara me Samsung Galaxy S9

Versioni Samsung Galaxy SP shton mundësinë për të regjistruar video me lëvizje të ngadaltë me rezolucion 720p dhe 480fps në 0.4 sekonda, gjë që rezulton me një klip prej 12 sekondash. Galaxy S9 ishte telefoni i parë i kompanisë për të përfshirë aftësinë për të regjistruar në 960fps për 0.2 sekonda, dhe modaliteti i ri i regjistrimit siguron edhe më shumë zgjedhje për përdoruesit. Me këtë përditësim të ri ka një paralajmërim. Në modalitetin manual, përdoruesit nuk janë më në gjendje të regjistrojnë në 960fps, dhe kjo mundësi zëvendësohet me modalitetin e sapo shtuar. Për të regjistruar në vendosjen...

Read More

Gjigandi korean e sjell Samsung Galaxy S10 me 3 modele

Thuhet se Samsung po përgatitet për të nisur telefonin e tyre të ardhshëm, Galaxy S10, në tre madhësi të ndryshme në 2019.  Ne do të mund të shohim S10 të vijë në versionet 5.8 inç, 6.1 inç dhe 6.4 inç. Dy pajisjet më të mëdha janë planifikuar që të marrin një lexues tejzanor në ekran të gjurmëve të gishtave, duke u përpjekur të vendosë sensor në panelin e pasmë për të akomoduar Ekranin Infinity të Galaxy. Modeli më i vogël, ndërkohë, do të marrë një lexues të gjurmëve të gishtave anash. Ky lajm është në përputhje me një raport të...

Read More

Tani mund të bllokoni paraprakisht thirrjet e padëshiruara në telefonin tuaj

Disa aplikacione, të tilla si Truecaller, kanë qenë për një kohë të gjatë për të ndihmuar përdoruesit të bllokojnë këtë lloj kontakti të pa kërkuar. Google po merr më shumë hapa për të mbrojtur përdoruesit e Android nga shqetësimi i tyre prej thirrjeve të padëshiruara dhe potencialisht të dëmshme. Tani përdoruesit e Android mund të përfitojnë nga ky lloj filtri pa ndonjë program shtesë. Aktivizimi i funksionit, i cili është i parazgjedhur automatikisht nënkupton që përdoruesi nuk do të marrë asnjë lloj njoftimi se një telefonatë është bërë në qoftë se Google e njeh numrin si një kontakt potencialisht të padëshiruar....

Read More

Në App Store do të gjeni versione të reja të aplikacioneve falas.

Apple ka ndryshuar disa nga udhëzimet e vlerësimit të aplikacioneve për App Store. Në sajë të këtyre ndryshimeve përdoruesit morën versione falas të aplikacioneve. Udhëzimet e reja kanë futur ndryshime emocionuese, për shembull, dispozita më të rrepta në lidhje me aplikimet e valutës digjitale. Shkurtimisht, tani është thënë qartë se aplikacionet janë të ndaluara për minim në sfondin e pajisjeve tuaja në këmbim të ofrimit të shërbimeve falas. Apple do të monitorojë në mënyrë aktive aplikimet e dyshimta dhe do të largojë këdo që shkel rregullat edhe nëse përdoruesit i pranojnë kushtet e reja. Aplikacionet pa abonim mund të ofrojnë...

Read More

Modeli i ri Audi TTS është tepër “joshës”…

Audi është duke i bërë një rifreskim modelit TT për ta mbajtur edhe më tej në jetë. Nuk është pritur që t’i hiqet shtresa për kamuflazh për një kohë më të gjatë, por rrjedhja e fundit e imazheve, tregon se gjithçka është gati dhe ashtu siç pritej, mund ta shohim në fund të vitit në Paris Auto Show. Duket sikur modeli aktual i zgjeruar, por nëse shikohet me kujdes, vërehet se është shumë më agresiv, me elemente të marra nga modeli TT RS. Grilli i modelit që lansohet më 2019, ka grill më të gjerë, të cilit ia janë ndryshuar qelizat...

Read More