Kjo pajisje gjithëpërfshirëse ka tabletë, telefonë dhe laptopë, që mundëson përdorimin si një kompjuter të vogël. Ky model kaq i veçantë përfshin një kamera 24 megapikselë përpara, një skaner të gjurmëve të gishtave në ekran, Kirin 980 CPU, 6GB RAM dhe një bateri 8,000mAh.

Ende nuk jemi të sigurt si do të funksionojë ky model dhe sa praktik do të jetë. Përdoruesit do të bëjnë hapjen pasi që kornizat e pajisjes janë afër zeros dhe gishtat e tyre do të jenë në të gjithë skajet e pajisjes. Kështu që do të ishte kishte më shumë kuptim modaliteti si laptop, sesa si tablet.