Ky automjet quhet Shaman dhe ka 8 rrota me diametër 1,2 metra dhe distanca nga toka është 450 mm. Është prodhuar nga Avtoros, dhe përmban një makinë prej më shumë se 8 rrota, 1,185 mm në diametër. Gjatësia e Shamanit është mbi 6 metra, masa është mbi  4 mijë kg. Posedon motor me katër cilindra 3,0 litra me 170 kuaj fuqi.

Për prodhimin e një njësie janë nevojitur dy muaj dhe çmimi është mbi 150 mijë euro.

Ky mendoni se është prodhuar kjo “bishë”? Ku tjetër se në Rusi! Rusët janë të njohur për automjetet e tyre të terrenit për kushtet më ekstreme në të cilat u japin makinave dhe Shaman 8×8 është në krye të këtij lloji të makinave.

Dhe kush nuk do të donte të bënte një xhiro me këtë “bishë” makinash!