Beartooth Smart Walkie Talkie nuk është në të vërtetë një radio me tel. Në vend të kësaj, është një kuti e vogël që lidhet me telefonin tuaj nëpërmjet Bluetooth, dhe pastaj mund të përdorni aplikacionin BEARTOOTH për të folur, për të shkruar mesazh, madje edhe për të ndarë vendndodhjen tuaj ose për të shkuar në vendndodhjen e dikujt tjetër – të gjitha pa asnjë shërbim Wi-Fi ose mobile. Në varësi të mjedisit tuaj dhe terrenit, këto pajisje kanë një distancë prej 2 deri 5 km.

Beartooth lejon përdoruesit të komunikojnë direkt nga Beartooth në Beartooth pa shërbim celular ose Wi-Fi. Mund ta përdorni në mënyrë të ndërsjellë me të dy pajisjet iOS dhe Android, duke e bërë të lehtë për t’u ndarë me miqtë dhe familjen. Krijoni mesazhe një-në-një ose në grupe, flisni, shkruani dhe ndani vendndodhjen tuaj me çdo kontakt të Beartooth. Shkarkoni hartat topografike të linjës së lartë për të gjetur lehtësisht të gjitha në grupin tuaj.

Beartooth litium jon 3000 mAh bacteria është ndërtuar për të kaluar një aventurë të plotë katër-ditore dhe mund të dyfishohet si një bateri rezervë për të ngarkuar smartfonë dhe tableta. Shkarkoni aplikacionin falas “Beartooth” nga dyqani iTunes ose Google Play, bashkoni Beartooth-in tuaj dhe lidhuni me miqtë.