Koreja e Jugut vjen me një makinë të sofistikuar. Çatia transparente e kësaj makine, i jep asaj një pamje spektakolare. Kjo makinë e prodhuar nga Hyunday ka vend për 4 persona dhe një bagazh të bollshëm!

Kjo makinë  mund të arrij nga 0 në 100 km/h për vetëm 3 sekonda.