Month: June 2017

20 makina shtetërore më të shtrenjta në botë

Nëse mendoni se blerja e një makine është argëtim, prisni derisa të njiheni me makinat shtetërore nga vende të ndryshme të botës. Mbretërit, mbretëreshat, sulltanët, presidentët… e botës, pëlqejnë të udhëtojnë me makina klasi… Por, çfarë makinash posedojnë ata? Në vijim ju sjellim 20 makina më të shtrenjta “presidenciale” në botë – të përzgjedhur nga “The Richest”, që do t’ju mahnisin me pamjen por dhe me çmimin e tyre. Është e qartë se këto makina kanë shumëçka ekstra – sepse janë dizajnuar për udhëheqësit botërorë – ku përfshihen siguria ekstra, fuqia ekstra, komoditeti ekstra, teknologjia ekstra…, dhe sigurisht çmimi...

Read More

Si të kërkoni një njoftim tek portali i ri i Gazeta Çelësi?

Ndiqni këto hapa ashtu sikurse i shihni te treguara me imazhe se si te kërkoni një njoftim tek portali i ri i Gazetës Çelësi  www.gazetacelesi.al: 1-Tek hapsira Çfarë Kërkon?, kuadrati i parë vendos fjalën kyçe të cilën po kërkon. Tek hapsira tjetër e bardhë zgjidh kategorinë përkatëse. Dhe tek hapsira tjeter e bardhë zgjidh qytetin nga i cili dëshiron të dali njoftimi dhe kliko ikonën “Search”. 2- Kur të keni bërë Search do të drejtoheni tek faqa që keni kërkuar dhe do të vendosni disa të dhëna të tjera për të gjetur atë që kërkoni. Shtypni Kërko dhe do tju...

Read More