Ju pëlqen? Ky është apartamenti më i shtrenjtë, kushton 100 milionë dollarë dhe ka pamje nga Central Park në  New York.

Pamja nga katet 89 dhe 90 mbi Central Park “nuk ka çmim”, ose më saktë ka një çmim tepër të lartë . Ajo kushton 100 milionë, një ekuilvalente me 86 milionë euro. Një shtëpi tepër madhështore, me çmimin më të shtrenjtë ndonjëherë.

Rekordi i mëparshëm i përkiste Ekaterina Rybolovleva, vjaza e manjatit rus Dimitry Rybolovlev,  që kushtonte 88 milionë dollarë, dhe ndodhej në “15 Central Park West”,  një nga rezidencat më prestigjoze në qytet.

Burimi: oranews.tv