Ndiqni këto hapa ashtu sikurse i shihni te treguara me imazhe se si te kërkoni një njoftim tek portali i ri i Gazetës Çelësi  www.gazetacelesi.al:

1-Tek hapsira Çfarë Kërkon?, kuadrati i parë vendos fjalën kyçe të cilën po kërkon.

Tek hapsira tjetër e bardhë zgjidh kategorinë përkatëse. Dhe tek hapsira tjeter e bardhë zgjidh qytetin nga i cili dëshiron të dali njoftimi dhe kliko ikonën “Search”.

2- Kur të keni bërë Search do të drejtoheni tek faqa që keni kërkuar dhe do të vendosni disa të dhëna të tjera për të gjetur atë që kërkoni. Shtypni Kërko dhe do tju shfaqen njoftimet që keni përcaktuar në secilën prej kolonave.

Për çdo pyetje apo informacion, vendosni komentin tuaj pas këtij postimi.