Dëshironi të punësoni? Ja si ti reklamoni njoftimet e punës

Prej 21 vitesh, Çelësi ka lehtësuar procesin e punësimit për punëdhënësit dhe për punëmarrësit. Ja si të reklamoni njoftimet e punës për të marrë aplikime dhe për të gjetur stafin që ju nevojitet. 

Read More