Author: Gazeta Çelësi

Si të postoni një njoftim tek portali i ri i Gazeta Çelësi?

Gazeta Çelësi i jep mundësinë çdo individi apo biznesi të postoj njoftimet për prona, makina, oferta pune, shërbime e shumë të tjera. Zbuloni sesi: 1- Klikoni në http://www.gazetacelesi.al/   2- Përzgjidhni rubrikën ku dëshironi të vendosni njoftimin tuaj dhe plotësoni të gjitha të dhënat e nevojshme për ta bërë sa më të plotë njoftimin.   *Mbasi të keni plotësuar të gjitha të dhënat duhet të konfirmoni pozicionin në hartë dhe të vazhdoni me publikimin e njoftimit. 3- Për të vazhduar me publikimin e njoftimit duhet të logohesh tek faqa. Nëse je i logur vendos username dhe passwordin, nësë jo, rregjistrohu. 4- Për...

Read More

Disa këshilla si të shesësh shtëpinë

Duhet ditur që shumica e shtëpive (apartamenteve) në shitje janë mbi çmimin e tyre te vërtetë. Me kalimin e kohës duke qëndruar në treg pa u shitur pronarët e shtëpive e ulin çmimin derisa arrin çmimin e vërtetë.Ju mund të rrisni probabilitetin e shitjes së shtëpisë apo banesës tuaj në një kohë të arsyeshme duke ndjekur këshilat e mëposhtëme: Fol dhe vendos çmim për shtëpinë tënde. Shiko shtëpitë që janë në shitje në atë çmim dhe në atë zonë. Bëje shtëpinë tënde të gatëshme për shitje. Nxiti njerëzit që ta blejnë shtëpinë tënde dhe mos u bëj indiferent. Bëhu...

Read More