Author: Gazeta Çelësi

Përmbledhja javore Çelësi: Pozicion Designer, Truall Ndërtimi në Tiranë, Piano për Fëmijë, e të tjera

Kjo është rubrika e re nga Gazeta Çelësi. Përmbledhja javore Çelësi e punëve, real estate, makina në shitje dhe mobiljeve për shtëpi. 3 njoftime për secilën kategori. Të qenit zgjedhja juaj e parë, na obligon të vijojmë të jemi edhe zgjidhja juaj më e mirë! Regjistrohu këtu dhe merr përmbledhjen javore në email tënd. Punësohu GRAPHIC DESIGNER Graphic House kërkon të punësojë graphic designer (femër) për në showroomin më të ri. Mosha 23- 35 vjeç, pa angazhime familjare. Të zotërojë paketën Adobe, Adobe Ilustrator dhe Photoshop. Paga e negociueshme sipas aftësive, sigurime të paguara + orë shtesë të paguara & bonuse. MENAXHER SHITJESH Kompania...

Read More

Përmbledhja javore Çelësi: Punësimet, real estate, makinat dhe mobiljet për shtëpi- Qershor

Kjo është rubrika e re nga Gazeta Çelësi. Përmbledhja javore Çelësi e punëve, real estate, makinave dhe mobiljeve për shtëpi. 3 njoftime për secilën kategori. Të qenit zgjedhja juaj e parë, na obligon të vijojmë të jemi edhe zgjidhja juaj më e mirë! Regjistrohu këtu dhe merr përmbledhjen javore në email tënd. Punësohu FARMACIST/E FARMATECH Shpk kërkon të punësojë. Me Provim Shteti. Ofrohet pagesë e kënaqshme. Pozicione të lira në farmaci me orar të plotë dhe turne të alternuara. Kontratë e rregullt pune sipas kodit në fuqi. AGJENT SHITJESH Nga La Puglia Tirana. Të ketë eksperiencë pune në shitje. Njohës i gjuhës:...

Read More

Suksesi i nismës “Solidaritet përballë pandemisë”

Të enjten e javës së kaluar në kohë rekord lançuam nismën Biznesi shqiptar solidarizohet me popullin shqiptar. Nisma”Solidaritet përballë pandemisë” Kjo hapësirë unike i mundëson çdo qytetari dhe familje shqiptare të informohet dhe përfitojë nga shtëpia të gjitha ofertat e solidaritetit të bizneseve shqiptare që kanë zgjedhur të gjenden pranë e të ofrojnë mbështetje për lehtësimin e këtyre ditëve të vështira. Ne nuk mund të bëjmë dot gjëra të mëdha, vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe. -Nënë Tereza Një numër gjithnjë në rritje biznesesh janë solidarizuar dhe i janë bashkuar iniciativës që në ditët e para, mbi...

Read More

Si ta shesësh shtëpinë brënda 30 ditëve?

Kur dëshironi të shisni shtëpinë , Gazeta Celësi është miku juaj më i mirë . Nëse bëhet si duhet marketimi i shtëpisë tuaj , do keni si rezultat një shitje të suksesshme dhe të shpejtë. Nëse po e pyet veten, “Pse nuk po e shes shtëpinë time?”, nuk je vetëm. Por nëse ka kaluar kohë dhe nuk po merrni rezultatin që prisnit , tre arsyet më të zakonshme pse shtëpia juaj nuk po shitet janë gjendja e tregut të pasurive të paluajtshme lokale , vendndodhja jo e preferuar dhe cmimi që ju kërkoni ta shisni mund të jetë i...

Read More

Sot është Dita Ndërkombëtare e Librit

A e dini se sot festohet në mbarë botën Dita Ndërkombëtare e Librit. Pse pikërisht sot? Ideja e përkujtimit të Ditës Botërore të librit e ka origjinën e vet në Spanjë, në zonën e Katalonjës, ku atij që blinte një libër i dhurohej edhe një trëndafil. 23 Prilli është shpallur si Dita Botërore e Librit më 15 Nëntor të 1995, me një rezolutë të UNESCO-s, pasi u morën në konsideratë faktet se libri ka qenë, historikisht, instrumenti më i fuqishëm i shpërndarjes së njohurive dhe mjeti më efikas për të siguruar ruajtjen e këtyre njohurive, se çdo nismë për promovimin e...

Read More