Author: Delfina Hoxha

Çelësi Media Group në Janinë, ja disa nga momentet (+FOTO)

Të shtunën e parafundit të Janarit, fatmirësisht një ditë me diell, Çelësi Media Group u nis për udhëtimin e përvitshëm të fundit të vitit. Fundi i 2019 solli fatkeqësitë natyrore që prekën të gjithë Shqipërinë, edhe ne, familjet tona, miqtë tanë, e çdo shqiptar. Prandaj dhe ne vendosëm të festonim ardhjen e vitit të ri në një moment të dytë. Rruga ishte e mbushur me barcaleta, shaka, gjëagjëza e informacione historike. Ja edhe buzëqeshjet tona pas kafesë, duke shijuar lartësinë, shoqërinë e këtë pamje të bukur. Pas disa orësh, arritëm në Greqi, në qytetin e bukur të Janinës. Foto...

Read More

Si të promovosh biznesin me Platformën e re Yellow Pages? (30% OFF)

Prej 1999, fillimisht nëpërmjet Çelësit të Tiranës e më pas Çelësit të Biznesit dhe portalit të parë www.yellowpagesalbania.com, ne kemi ndërtuar një platformë-urë komunikimi unike ndërmjet konsumatorit dhe biznesit, duke integruar standardet dhe teknologjinë më të avancuar të çdo momenti. Ne sjellim zgjidhjet optimale për 3 pritshmëritë thelbësore të çdo biznesi: Rritje të rezultateve të biznesit nëpërmjet ndërveprimit të drejtpërdrejtë me klientët e tu Garantim i shikueshmërisë maksimale, njohjes cilësore nga klientët dhe mbulim të plotë të tregut të synuar Identifikim, gjetje dhe kontaktim në kohë reale të klientëve, përmes të gjitha kanaleve të sotme të komunikimit Yellow Pages...

Read More

Brand Optimization në një tjetër nivel… Ja pse duhet ta bëni & si mund ta arrini për biznesin tuaj (+7 mënyra!)

Autori Peter Drucker, ekspert i teorive të menaxhimit ka thënë: “Nuk ka gjë më të padobishme sesa të bësh në mënyrë tejet efiçente diçka që nuk duhej të bëhej fare.” Fatkeqësisht një pjesë e madhe e punës që kompanitë e agjencitë bëjnë për optimizimin e brand-it është e tillë.  “Brand optimization” = Kombinimi i elementëve vizualë dhe verbalë që krijojnë imazhin e një marke = Imazh sa më i qartë në mendjen e përdoruesit Shpjegimi më i shkurtër për konceptin e optimizimit të brand-it? Reputacioni. Tanimë, me procesin e dixhitalizimit, përdorimin e marketingut online, përhapjen e rrjeteve sociale dhe nivelin...

Read More