Author: Delfina Hoxha

Brand Optimization në një tjetër nivel… Ja pse duhet ta bëni & si mund ta arrini për biznesin tuaj (+7 mënyra!)

Autori Peter Drucker, ekspert i teorive të menaxhimit ka thënë: “Nuk ka gjë më të padobishme sesa të bësh në mënyrë tejet efiçente diçka që nuk duhej të bëhej fare.” Fatkeqësisht një pjesë e madhe e punës që kompanitë e agjencitë bëjnë për optimizimin e brand-it është e tillë.  “Brand optimization” = Kombinimi i elementëve vizualë dhe verbalë që krijojnë imazhin e një marke = Imazh sa më i qartë në mendjen e përdoruesit Shpjegimi më i shkurtër për konceptin e optimizimit të brand-it? Reputacioni. Tanimë, me procesin e dixhitalizimit, përdorimin e marketingut online, përhapjen e rrjeteve sociale dhe nivelin...

Read More

Dëshironi të shisni makinën? Ja si ta reklamoni atë

Makina e parë është krijuar në vitin 1886 nga vetë Karl Benz, prej së cilit është emërtuar Mercedes Benz, por makinat nuk u futën masivisht në treg deri në shekullin XX nga Henry Ford. Shoqëria ka ecur shumë prej krijimit të kësaj metode transporti të avancuar, e cila është tashmë pjesë e pandashme e jetës sonë së përditshme. Një nga kategoritë më të suksesshme tek Çelësi është pikërisht shitblerja e makinave, motorrëve e automjeteve të tjera. Ne shqiptarët përmendemi shpesh si fansa të Benz-it, por nëse dëshironi të shisni makinën tuaj, qoftë Benz, Ford, Ferrari apo çfarëdo, ja 4 këshilla se si...

Read More