Month: January 2019

Iphone i ri 2019 do të jetë i pajisur me tre kamera?

Sipas zërave më të fundit Iphone do të jetë i pajisur me një kamerë të trefishtë në anën e prapme duke pretenduar se ky mund të jetë një dizajn që Apple do të miratojë për pajisjet e veta të 2019. Apple ka në plan të prezantojë disa tipare të reja të kamerës, duke përfshirë një kamerë të trefishtë të pasme për modelin më të lartë dhe kamerë të dyfishtë të pasme për dy modelet e tjera Po ashtu Apple pritet të vazhdojë të qëndrojë me një trio modelesh të iPhone për këtë vit, ku gjithashtu do të vazhdojë të...

Read More

A duhet të përdorim taka në përditshmërinë tonë?!

Çfarë ndodh me trupin tonë kur veshim taka të larta? A duhet të veshim shumë shpesh taka? Takat mund të dëmtojnë këmbët tona, por kjo nënkupton që nuk duhet t’i veshim më. Në momentin që ne veshim taka të larta shkaktohet presion në pjesën e përparme të këmbës, madje më shumë se normalisht. Duke i përdorur në mënyrë të vazhdueshme mund të ndodhë që thembrat të dobësohen dhe të shkaktohet më shumë stres në pjesën para të këmbës. Sipas mjekësisë, në këto momente përdorimi ndodh që stomaku të shtyhet përpara, ndërsa pjesa e pasme të ngrihet lart. Kjo e...

Read More

Variantet e reja të Samsung Galaxy S10 për këtë vit

Sipas thashethemeve të fundit dhe një shumëllojshmërie burimesh është pohuar se Samsung do të lançojë pesë modele të Galaxy S10 këtë vit, duke përfshirë edhe një model 5G që do të jetë sureprizues për tregun. Cilat janë emrat e supozuar të këtyre versioneve që pritet të dalin?  Galaxy S10 Lite, S10 Edge, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 5G. Modeli i pestë që thuhet se do të dalë pretendohet të quhet S10 Bolt, telefoni i cili do të ndajë karakteristikat e Galaxy S10 5G. Ky telefon do të jetë një telefon ekskluzib i Verizon me një bateri më të madhe,...

Read More

Si të bëheni akoma edhe më inteligjentë?!

Nëse dëshironi të bëheni akoma edhe më inteligjentë, të rrisni kapacitetin intelektual apo të jeni edhe më të suksesshëm fillimisht duhet të investoni në veten tuaj. Sa më shumë të punoni me veten tuaj dhe të zgjeroni njohuritë tuaja, aq më të aftë dhe të suksesshëm do të jeni. Rritja juaj personale varet vetëm nga ju, nga dëshira dhe vullneti që keni për të investuar te vetja juaj. Por, cila janë disa nga mënyrat që do t’ju ndihmonin për këtë? -Zgjeroni njohuritë/horizontet tuaja Duke zgjeruar horizontet tuaja me rutina të ndryshueshme do të njiheni edhe me shumë mundësi të...

Read More