Festat e Fundvitit janë festat më të veçanta, më të bukurat dhe gjithëpërfshirëse për këdo. Këto festat kërkojnë edhe angazhojnë gjithë familjen në dekorimin e shtëpisë duke përjetuar emocionet e përfundimit të Vitit.

Të gjithë ne nxjerrim nga paketimet e vitit të kaluar të gjitha zbukurimet dhe pemën e festave. Po ashtu, shumë prej këtyre zbukurimeve do ju shtojmë pafund blerje të reja që e pasurojnë akoma edhe më shumë pamjen e shtëpisë tonë.

Puna fillon me përzgjedhjen e pemës, nëse do të mbajmë të njëjtën klasike apo do të ndjekim trendet e reja në versionin të bardhë (të mbuluar prej borës), të alternuar me të gjelbërtën dhe disa punime si flokë bore apo do të shkojmë me versionet akoma më të fundit të Pemës kokëposhtë dhe asaj ngjyrë të zezë. Pastaj nisim me dyshimin tonë nëse kombinimet e zbukurimeve do të jenë gold me të kuqe, blu me silver apo shumëngjyrëshe? Këto zbukurime mund t’i bëjmë vetë apo do t’i blejmë gati?

Pemën e zbukuruam, por me ambientin vërdallë shtëpisë çfarë do të bëjmë?!

Këto janë disa nga sugjerimet tona për këtë fundvit: