Telefoni do të jetë vazhdim i BlackBerry KeyOne të vitit të kaluar, i cili na bëri përshtypje me dizajnin dhe sigurinë e softuerit të drejtuar nga tastiera, por që kishte të metë në aspektin e performancës dhe të gjitha gjërave të tjera që një telefon modern do të duhet t’i trajtoi këto ditë – si muzika dhe filmat.

BlackBerry ka dërguar ftesa për një ngjarje të veçantë lansimi në Nju Jork më 7 qershor dhe përmend modelin – Key2. Slogani në ftesë është “një ikonë e rilindur”, kështu që tingëllon si modeli klasik i BlackBerry i përditësuar për botën në 2018.

Bazuar në atë që kemi dëgjuar deri më tani, ne presim një kamerë me dy lente në anën e pasme të pajisjes dhe natyrisht një tastierë të përshtatshme që mund të shtypni shifrat tuaja. Do të duhet të fillojmë të dëgjojmë më shumë zëra në ditët e ardhshme, në lidhje me karakteristikat e reja që bie me vete kjo pajisje.