Gazeta Çelësi i jep mundësinë çdo individi apo biznesi të postoj njoftimet për prona, makina, oferta pune, shërbime e shumë të tjera. Zbuloni sesi:

1- Klikoni në http://www.gazetacelesi.al/

 

2- Përzgjidhni rubrikën ku dëshironi të vendosni njoftimin tuaj dhe plotësoni të gjitha të dhënat e nevojshme për ta bërë sa më të plotë njoftimin.

 

*Mbasi të keni plotësuar të gjitha të dhënat duhet të konfirmoni pozicionin në hartë dhe të vazhdoni me publikimin e njoftimit.

3- Për të vazhduar me publikimin e njoftimit duhet të logohesh tek faqa. Nëse je i logur vendos username dhe passwordin, nësë jo, rregjistrohu.

4- Për tu rregjistruar keni dy mundësi, rregjistrim si Individë ose Kompani, në saj të asaj që jeni. Nësë jeni individë plotësoni këto të dhëna:

5- Rregjistrimi u krye, mjafton të hyni tek emaili juaj dhe të aktivizoni llogarinë. Ndërkohe klikoni: “Vazhdo me vendosjen e njoftimit”.

6- Gazeta Çelësi ju ofron shërbime dhe mundësi reklamimi për njoftimin tuaj.

Zgjidh një nga shërbimet tona për ta bërë më të dukshem njoftimin dhe zgjidh Publiko Njoftimin.

7- Për të konfirmuar publikimin e pagesës, zgjidh një nga mënyrat e pagesës dhe njoftimi do të dal menjëherë online sipas shërbimit të zgjedhur:

Për çdo pyetje apo informacion, vendosni komentin tuaj mëposhtë.